Het verhaal achter The Pine Apple

Hout. Voel het leven.

The Pine Apple ontwerpt, produceert en monteert al meer dan vijftien jaar uiteenlopende meubelen en complete interieurs. In hun modern uitgeruste werkplaats, voor de particuliere en de zakelijke markt. George Koopman en Ruud Lenferink maakten van hun passie hun beroep. Twee nuchtere vakmannen, die het oude ambacht van meubelmaken beheersen en waarvoor een perfecte kwaliteit van ieder product vanzelfsprekend is. Evenals het leveren van uitstekende service, het denken in oplossingen en het nakomen van afspraken. ‘Iedere klant moet 100 procent tevreden zijn. Alleen dan zijn wij het ook.’

Bij The Pine Apple zijn de lijnen kort. Een goed persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Laat het ons weten
Geluid aan

The Pine Apple. Voor maatwerk en vakmanschap.

Een keuken die perfect past in jouw nieuwe huis. Een mooie inloopkast op maat in de slaapkamer. Of je bestaande woning opfrissen met een wandkast in jouw stijl en smaak die ook nog eens precies past in de kamer? Wat jij ook wilt, The Pine Apple denkt mee en zorgt voor een persoonlijk en authentiek interieurontwerp op maat.

Bel of mail ons met jouw vraag over interieurbouw of plan voor ontwerp, reparatie of renovatie van een meubel. Dan maken we een afspraak en kijken we mee met jouw wensen. We luisteren naar jouw ideeën, laten voorbeelden zien en sparren over de mogelijkheden en uiteenlopende materialen, vormen en kleuren. Samen met jou komen we tot mooie en passende ideeën.

Na ons overleg zorgen wij voor een schetsontwerp en offerte. Zijn we het eens? Na definitieve afstemming over details en planning gaan we voor je aan de slag. Nauwgezet en met oog voor detail. Alles voor het beste eindresultaat. Altijd professioneel, creatief en veelzijdig.

Uitgelichte projecten

V V08610 - Project - Losser
Project - Losser
V V08560 - Project - Oldenzaal
Project - Oldenzaal
V V08857 - Project - Hengelo
Project - Hengelo
20210323 Pine Apple 18 - Project - De Lutte
Project - De Lutte
850 6525 Large - Project - Swalmen
Project - Swalmen
Hier HOUT het op! :) Meer inspiratie
Sleep om te bewegen

Meer inspiratie nodig? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Ook een leuk idee? Of een vraag waar je mee rondloopt? Laat het ons weten. Bel, mail of vul ons contactformulier in. Wij kijken en denken graag mee over een passende maatwerkoplossing. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.